S'estan mostrant 3 resultats

 • Surfski Experience Costa Brava

  60,00  2h

  SURFSKI EXPERIENCE és una activitat d’iniciació en SurfSkis molt estables per poder tenir la sensació de llibertat al palejar de manera segura i divertida pel Cap de Creus.

  El SurfSki és un tipus de caiac obert, estret i lleuger que generalment porta un timó sota del casc controlat a través del reposa peus.

  Nivell principiant.

  Des de 14 anys.

  Durada: 2 hores.

  Nivell principiant.

   

 • Downwind de Tramuntana

  Benvingut al paradís dels downwinds amb surfski a la Costa Brava, una regió espectacular per a aquest emocionant esport aquàtic. Les seves aigües cristal·lines, paisatges impressionants i condicions ideals per al vent i les onades fan de la Costa Brava el lloc perfecte per als amants de l’aventura aquàtica. Especialment, les zones del Mar d’Amunt i el Cap de Creus ofereixen un escenari idíl·lic per a la pràctica del surfski i el Downwind de Tramuntana.

  El Downwind de Tramuntana és una experiència emocionant amb un surfski. A la Costa Brava, les condicions del vent i del mar són perfectes per a aquest tipus d’activitat, especialment els vents de Tramuntana que creen les condicions ideals per a la navegació i la diversió amb surfski. El Mar d’Amunt i el Cap de Creus ofereixen un entorn espectacular per a explorar amb el teu surfski, amb penya-segats impressionants, cales ocultes i aigües turqueses.

  La nostra flota de surfskis està formada per diverses embarcacions Epic, des de les més estables com el V5 o V7 fins a les més ràpides i lleugeres com els Epic V8 i V10.

 • Surfski Training Camp

  Des de Sk Kayak et proposem el Surfski Camp. Unes jornades d’entrenaments dissenyades per a tots aquells que volem aprendre i/o perfeccionar les tècniques de navegació en surfski.
  Durant aquests 3 dies podrem gaudir de diferents classes teòriques on tractarem temes com el transport, la seguretat, l’entorn on ens movem, tècnica de paleig… Sessions pràctiques a l’aigua on posarem en pràctica tot el après a l’aula. Farem entrenaments personals per perfeccionar la nostra palada, ser més eficients i millorar el nostre Downwind. Tot això dins d’un dels millors spots de la Costa Brava.

  29-30-31 de Març