S'estan mostrant 4 resultats

 • Excursió familiar en caiac als Aiguamolls

  27,50  1 adult, 15€ < 12 anys

  Apte per tothom en caiacs autobuidables dobles. Durada 2 hores. Nens >= 4 anys.

  Excursió en caiac pel riu Fluvià en caiacs autobuidables insubmergibles dobles sortint del Club Nàutic de Sant Pere Pescador per arribar a la Reserva Integral de la Illa de Caramany.

  Les reserves on-line s’han de realitzar 10 hores abans de l’activitat.

 • Ornitocaiac als Aiguamolls de l’Empordà

  35,00  Adult, 15€ < 12 anys

  Apte per tothom en caiacs autobuidables dobles. Durada 3 hores. Nens >= 4 anys.

  Ornitocaiac és una proposta ornitològica única a la Costa Brava que combina l’observació d’ocells i la navegació en kayak. Palejarem observant els ocells del Parc Natural dels Aiguamolls amb els nostres guies formats amb el programa de SEO BIrdlife-Iberaves i arribarem a la badia de Roses, la badia més llarga de la Costa Brava per desembarcar i buscar aus marines en un indret espectacular! La Badia de Roses està dins del Club de les Badies mes boniques del món! Aquesta és una experiència Ecoturística a la Costa Brava que està adherida al projecte Iberaves de SEO Birdlife per garantir bones pràctiques. 

  Les reserves on-line s’han de realitzar 10 hores abans de l’activitat.

 • Capvespres als Aiguamolls de l’Empordà

  30,00  Adult

  Apte per a tothom en caiacs de doble autodrenatge. Durada 2’5 hores. Nens >= 4 anys.

  Excursió en caiac al capvespre per viure la posta de sol sobre les aigües del riu Fluvià. Sortirem en caiacs dobles autobuidables des del Club Nàutic de Sant Pere Pescador fins arribar a la Badia de Roses, membre del Club de les badies més boniques del món, i així admirar les llums que ens ofereix la posta de sol. el paisatge característic de la zona

  Les reserves online s’han de fer 10 hores abans de l’activitat.

 • Caiac contemplatiu & Qi Gong (Sant Pere Pescador)

  28,00  1 adult

  Xènia Ros i Valérie Espinasse, professores de Qi Gong, proposem iniciar el dia amb una sessió de Qi Gong a la platja per obrir els sentits abans d’entrar al riu i al mar per navegar en silenci.. Apte per tothom en caiacs autobuidables dobles. Durada 2:30 hores. Edat >= 16 anys.

  Activitat realitzada a Sant Pere Pescador.