S'estan mostrant 7 resultats

 • Curs de tècniques bàsiques en caiac de mar a Barcelona

  60,00 

  Curs de nivell I, pensat per totes aquelles persones que volen aprendre a navegar en caiac de mar en aigües tranquil.les fins a F3 Beaufort, sempre amb un company al costat. Ideal per tenir un primer contacte amb el caiac de mar.

  Passeig de Joan de Borbó, 93

 • Sunset Barcelona

  25,00 

  Ruta guiada en kayak de mar pel litoral Barcelonès per gaudir dels últims raigs de sol sobre la ciutat de Barcelona. Sortida des de la platja de la Barceloneta on podrem contemplar l’espectacular skyline de Barcelona des de el mar durant les últimes hores del dia.

  L’activitat es realitza els divendres i dissabtes durant els mesos de Juny, Juliol i Agost. Aquesta sortida es pot realitzar amb kayak autovuidable o kayak de mar. De voler participar amb aquest és necessari saber nadar i demostrar experiència prèvia en navegació en kayak de mar als nostres tècnics, o bé, haver realitzat el curs d’iniciació de Nivell 1.

  Passeig de Joan de Borbó, 93

 • Curs de tècniques avançades en caiac de mar a Barcelona

  60,00 

  Curs de nivell II, dirigit a persones que ja palegen però volen millorar la seva tècnica i aprendre maniobres avançades, com també als que hagin fet el nivell 1 però volen acabar la seva formació bàsica i poder sortir en solitari fins a Beaufort F3. Aprendrem que fer si estem sols i bolquem, com reembarcar sols a alta mar.

 • Curs d’esquimotatge amb caiac de mar a Barcelona

  50,00 

  Aquest curs està dirigit a tots aquells palistes, ja siguin de riu o mar, que vulguin aprendre a autorescatar-se utilitzant la tècnica del esquimotatge. L’esquimotatge és una tècnica utilitzada per recuperar la posició de paleig en cas volcatge del nostre kayak.

  Per tal que puguis assolir els coneixements necessaris per realitzar amb èxit la maniobra de l’esquimotatge utilitzarem un mètode dividit en diferents fases, aquestes tenen com a objectiu aconseguir un aprenantagte progressiu, tan amb el medi com amb la tècnica.

  El curs impartit per un Tècnic formador de la Federació Catalana de Piragüisme.

  Passeig de Joan de Borbó, 93

 • Skyline Barcelona

  25,00  Adults i nens > 11 anys

  Ruta guiada en kayak oberts i autobuidables, ideals per iniciar-se en el món del kayak. Una excursió perfecte per gaudir de la costa de Barcelona des de un punt de vista diferent a l’habitual.

  És l’activitat ideal per gaudir entre família i amics i descobrir els secrets de la façana marítima de la capital catalana. La excursió del Skyline Barcelona té una durada de 1h 30min on t’explicarem tota mena de curiositats sobre la ciutat de Barcelona i el més interessant de tot, des del mar!

  Cal fer la reserva on-line 10 hores abans.

  Passeig de Joan de Borbó, 93

  Durant el mes d’agost oferta: 50% a partir del segon participant !!!
 • Matinal en kayak Barcelona

  25,00 

  La Matinal en kayak es tracta d’una sortida amb kayak de mar individual (caiac tancat) a un ritme tranquil per gaudir del despertar de la ciutat i veure l’impacte dels primers rajos de sol sobre l’Skyline de Barcelona, tot un espectacle natural i urbà!

  Els dimecres, dissabtes i diumenges sortim a palejar des de les 8h fins les 10h del matí aprofitant que el mar està més calmat i gaudir del litoral Barcelonés

  Per participar de les matinals és necessari saber nadar i demostrar experiència prèvia en navegació en kayak de mar als nostres tècnics, o bé, haver realitzat el curs d’iniciació de Nivell 1.

  Ubicació

 • Lloguer caiac doble Barcelona

  15,00  1/2 H, 20 € 1 H, 40 € 2H.

  Lloguers de kayak obert autobuidable per a dues persones, per 30 minuts mínim. Consulta el calendari per veure disponibilitat.

  Cal fer la reserva on-line 10 hores abans.

  Passeig de Joan de Borbó, 93