S'estan mostrant 3 resultats

 • Sunset Barcelona

  25,00 

  Ruta guiada en kayak de mar pel litoral Barcelonès per gaudir dels últims raigs de sol sobre la ciutat de Barcelona. Sortida des de la platja de la Barceloneta on podrem contemplar l’espectacular skyline de Barcelona des de el mar durant les últimes hores del dia.

  L’activitat es realitza els divendres i dissabtes durant els mesos de Juny, Juliol i Agost. Aquesta sortida es pot realitzar amb kayak autovuidable o kayak de mar. De voler participar amb aquest és necessari saber nadar i demostrar experiència prèvia en navegació en kayak de mar als nostres tècnics, o bé, haver realitzat el curs d’iniciació de Nivell 1.

  Passeig de Joan de Borbó, 93

 • Skyline Barcelona

  25,00  Adults i nens > 11 anys

  Ruta guiada en kayak oberts i autobuidables, ideals per iniciar-se en el món del kayak. Una excursió perfecte per gaudir de la costa de Barcelona des de un punt de vista diferent a l’habitual.

  És l’activitat ideal per gaudir entre família i amics i descobrir els secrets de la façana marítima de la capital catalana. La excursió del Skyline Barcelona té una durada de 1h 30min on t’explicarem tota mena de curiositats sobre la ciutat de Barcelona i el més interessant de tot, des del mar!

  Cal fer la reserva on-line 10 hores abans.

  Passeig de Joan de Borbó, 93

  Durant el mes d’agost oferta: 50% a partir del segon participant !!!
 • Matinal en kayak Barcelona

  25,00 

  La Matinal en kayak es tracta d’una sortida amb kayak de mar individual (caiac tancat) a un ritme tranquil per gaudir del despertar de la ciutat i veure l’impacte dels primers rajos de sol sobre l’Skyline de Barcelona, tot un espectacle natural i urbà!

  Els dimecres, dissabtes i diumenges sortim a palejar des de les 8h fins les 10h del matí aprofitant que el mar està més calmat i gaudir del litoral Barcelonés

  Per participar de les matinals és necessari saber nadar i demostrar experiència prèvia en navegació en kayak de mar als nostres tècnics, o bé, haver realitzat el curs d’iniciació de Nivell 1.

  Ubicació